AlumnesConcursos i festivalsGeneralTreballs final Grau (TFG)

Dos projectes de Blanquerna FCRI seleccionats per al Pitching Audiovisual Universitat Indústria

El Clúster Audiovisual ha seleccionat dos projectes d’estudiants de Blanquerna FCRI per l’edició del Pitching Audiovisual d’enguany. El Pitching Audiovisual Universitat – Indústria neix gràcies a un acord entre les Universitats de Catalunya i el Clúster Audiovisual amb l’objectiu de facilitar un primer contacte entre estudiants i productors, televisions i distribuïdors. Aquest any tindrà lloc l’1 i 2 de desembre.

Aquests projectes són: El método, de Gemma Capdevila, Clara Franch i Martí Vilagut, un llargmetratge de ficció, i Filla del foc, una ficció per televisio o  TvMovie de Sara Casanovas, Mònica Codins, Mar Gimeno i Laura Vigo. Ambdós projectes representaran a Blanquerna entre una vintena de seleccionats de diferents universitats.

Aquest esdeveniment permet als estudiants seleccionats treballar i presentar el seu projecte davant de professionals de la indústria. Els participants assistiran primer a un Taller de Pitching el 22 i 29 de novembre en què se’ls prepararà per a l’exposició amb l’assessorament de professionals. L’1 i 2 de desembre al matí tindran lloc les exposicions, de 7 minuts cadascuna, davant dels professionals. Els mateixos dies a la tarda seran les reunions a porta tancada entre estudiants i productores. El mateix dia 1 també hi haurà, a les 17:30, una presentació d’Eduard Cortés, director de Merlí, sota el títol L’èxit de les sèries, el cas de Merlí.

 

Previous post

El Festival Márgenes estrena sisena edició aquest desembre

Next post

El CPAC et convida a una masterclass sobre com facturar sense ser autònom

info