Concursos i festivalsGeneral

S’obre convocatòria per al concurs Plataforma Talento de projectes digitals

El País i Volkswagen obren la convocatòria per al nou concurs de projectes d’innovació digital en el seu portal #talentodigital. El portal estarà a disposició d’emprenedors fins l’1 de setembre per a què presentin les seves propostes i les puguin donar a conèixer. A més els projectes guanyaran visibilitat, ja que es publicaran al web de El País. La participació està oberta a tots aquells emprenedors que, majors de 18 anys, que vinguin d’on vinguin tinguin una idea innovadora sigui gran o petita.

Un jurat d’expert juntament amb els lectors del diari, escolliran els dos projectes premiats que rebràn un finançament de 15.000 euros. A part d’aquests dos seleccionats hi haurà treballs que seran premiats amb la tutela d’entitats especialitzades i professionals que donaràn impuls als projectes. Es tracta per tant d’un trampolí professional perfecte per a tots els innovadors dins el món digital que vulguin donar a conèixer la seva feina i projectes.

Per inscriure’s només s’ha d’omplir un breu formulari i fer un petit resum sobre el projecte, adjuntar fotografíes i un vídeo (penjat al YouTube o Vimeo) d’un minut en que l’aspirant expliqui i presenti la seva idea.

Previous post

Tres Alumni organitzen el primer Barcelona Fashion Film Festival

Next post

Guanya una càmera Sony PXW-FS7 II amb només 60 segons

info