Comunicació AudiovisualConcursos i festivalsGeneral

Oberta la convocatòria del Pitching Fòrum i Guionistes

El FIC-CAT i Guionistes Associats de Catalunya (GAC) han organitzat la primera edició del Pitching Fòrum Guionistes que premiarà els millors guions cinematogràfics dins el marc del Festival Internacional de Cinema en Català. Aquest projecte té com a finalitat fomentar el guió audiovisual, dotar d’eines als guionistes i incentivar l’escriptura cinematogràfica en català.

La convocatòria estarà oberta fines el 15 d’abril i va dirigida a qualsevol persona major de 18 anys. El projecte presentat ha de ser inèdit, original, de ficció o documental, de llargemtratge o curmetratge i en català. La inscripció és gratuïta per els associats del FAGA i socis del GAC, mentre per els no associats es de 10€. El guanyador del certàmen rebrà també un premi de 500€ i un trofeu.

Un comitè de lectora i analistes de guió seleccionaràn 4 projectes de llargmetratge i 4 de curmetratge. Els projectes guanyadors participaran en el Taller de Pitch el 9 de juny, per preparar-se per posar a la venda els seus guions de cara el 10 de juny, on tindrà lloc el Pitching Fòrum.

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE, el Fòrum d’Associacions de Guionistes de l’Audiovisual (FAGA), Productors Federats de Catalunya (PROA), l’Acadèmia del Cinema Català (ACC) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Per consultar les bases del concurs i tenir més informació fer click aquí o anar a:

http://www.fic-cat.cat/concurs-de-guions

Previous post

Convocatoria oberta per al XV Premio Nacional Joven empresario

Next post

L’auditori de Blanquerna FCRI acollirà part de la 4ª edició del Serielizados Fest a Barcelona

admin