General

L’auditori de Blanquerna FCRI acollirà part de la 4ª edició del Serielizados Fest a Barcelona

El Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest, celebrarà la seva 4ª edició el 19, 20, 21 i 22 d’abril del 2017. El festival se celebrarà al Hall i Auditori del CCCB com a seu central a més de la Filmoteca de Catalunya, la Fàbrica Moritz Barcelona, a la Sala Hiroshima, el Cine Phenomena i l’Auditori de FCRI Blanquerna.

Al festival hi ha programades  estrenes de  sèries d’àmbit internacional, documentals sobre la cultura televisiva, sessions professionals, xerrades, convidats de primera i shows d’humor. Els horaris i la programació s’anirà concretant durant les properes setmanes.

Un dels grans convidats del festival serà Tony Grisoni, el guionista de la sèrie revel·lació The young pope, de Paolo Sorrentino, protagonitzada per Jude Law i produïda per HBO. Una de les primeres confirmacions han estat Justin Webster i Enric Bach, els creadors de Muerte en León , una de les millors sèries espanyoles del 2016. També vindrà Javier Olivares, creador de l’existosa sèrie de TVE El ministerio del tiempo, per presentar la seva  temporada. El festival farà passes de pel·lícules, obres de teatre i xerrades als diferents punts que acolliran el certàmen.

La clausura del festival serà un late show a la Fàbrica Moritz Barcelona, on actuaràn humoristes espanyols que parlaran sobre el panorama de les sèries.

Per tenir més informació i anar seguint les confirmacions de convidats i actes fer click aquí o anar a :

http://www.szsfest.com/es/noticies/primeres-confirmacions-del-serielizados-fest-2017/

Previous post

Oberta la convocatòria del Pitching Fòrum i Guionistes

Next post

Lavinia, el grup audiovisual, compra una participació de Tviso

admin