AlumnesGeneral

Torna el (RE) Imagina’t a la Facultat

El passat 25 d’abril Blanquerna FCRI  va acollir l’entrega de premis de la vuitena edició del (RE) Imagina’t. Aquests premis, impulsats per l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, fan realitat projectes d’alumnes de secundària amb l’ajuda d’alumnes de la facultat.

L’entrega es va ser a l’Auditori de Blanquerna FCRI, de 20:00 a 21:00, i es van repartir els premis a totes les categories. Durant l’entrega van participar, l’Assessora de la Diputació de Barcelona per Igualtat i Ciutadania, Silvia Casola, la Regidora de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez, la Presidenta de l’Institut Català de les Dones a Barcelona, Teresa M. Pitarch i la presidenta de l’Observatori i Alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz. La benvinguda la va fer la Vice-degana d’empresa i innovació de FCRI, Carme Basté.

Els guardonats van ser: Rompiendo Moldes i La Ventafocs arriba a palau, en la categoria d’espot realitzats a la categoría 14 – 16 anys.

En la categoria de 17 a 18 anys els guardonats van ser: I tu? Què en penses? i Color is not Gender.

En la modalitat dels millors guions presentats dels 14 als 16 van guanyar A l’abast de tothom i Mostra’t. En la mateixa categoria però dels 17 als 18 van ser Potència Femenina i Menjant Tòpics.

Previous post

Ets atípic? Presenta el teu projecte abans del 14 de maig

Next post

Participa al Start-up Co-creation Experience i forma part d'un equip de màrqueting professional

admin