Comunicació AudiovisualConcursos i festivalsGeneral

Primer certamen de creació audiovisual “La meva ciutat és patrimoni de tots”

El Grup de ciutats patrimoni de la humanitat d’Espanya (GCPHE) en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, ha obert la convocatòria al seu primer certamen de creació audiovisual per a joves sota el lema “La meva ciutat és patrimoni de tots”. Aquest concurs va dirigit a joves en dues categories, dels 16 als 18 i dels 19 als 30, i té oberta la convocatòria fins a l’1 de juny.

Per participar s’ha de presentar un documental d’una durada màxima de 3 minuts sobre el tema “La meva ciutat és patrimoni de tots”. Aquest vídeo, gravat amb smartphone, ha de donar a conèixer una de les ciutats espanyoles patrimoni de la humanitat (Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda ) i mostrar els seus elements més característics.

Els premis per a la categoria de 16 a 18 anys serà, per al grup guanyador, equipament de mitjans audiovisuals per al centre juvenil municipal o conselleria de joventut on s’hagi inscrit per valor de 3.000 euros, i un smartphone valorat en 1.000 euros per cadascun dels membres del grup guanyador.

En la categoria de 19 a 30 anys el primer premi són 2.000 euros, el segon 1.5000 i el tercer 1.000.

La inscripció de la categoria de 16 a 18 s’ha de fer a través de la conselleria de Joventut o centres juvenils municipals de les 15 ciutats que formen el GCPHE, en canvi la inscripció de la categoria de 19 a 30 es pot fer a través de la pàgina web del GCPHE omplint aquest formulari o anant a http://ciudadespatrimonio.org/cuidadodelpatrimonio/formulario-participacion.php

Per consultar les bases del concurs fer click aquí o anar a http://ciudadespatrimonio.org/cuidadodelpatrimonio/2017_Bases_Concurso_GCPHE_CAT.pdf

Previous post

Dones inversores i emprenedores a l'Equity Crowdfunding

Next post

Participa a l'Innoevent amb Blanquerna FCRI

admin