General

Participa a l’Innoevent amb Blanquerna FCRI

El 6, 7 i 8 de Juny se celebrarà l’Innoevent, en què Blanquerna FCRI participarà per primer cop. Aquest esdeveniment, que celebrarà per segon any consecutiu a Barcelona, dóna l’oportunitat de participar durant 3 dies en un equip d’estudiants de molts sectors diferents per afrontar de manera interdisciplinari problemes mèdics, juntament amb altres estudiants i professionals del sector.

Els alumnes de comunicació de tercer i quart poden participar activament d’aquest projecte com a membres d’aquests equips duent a terme les tasques comunicatives de cada grup i creant contingut audiovisual per ensenyar com han anat treballant. Els alumnes de 1r i 2n sense experiència en el món del cinema i el muntatge també podran participar de manera activa duent a terme tasques logístiques i de muntatge de l’esdeveniment.

L’objectiu d’aquest projecte és que els alumnes, tant de comunicació com de sanitat i treballs socials, treballin en equips durant tres dies per resoldre un problema mèdic, que se’ls plantejarà, i desenvolupar un projecte i presentació en què tots els integrants del grup, siguin del camp que siguin, treballin en una part del projecte.

Al final del programa s’atorgaran diversos premis: a la idea més innovadora, a la millor presentació, al millor making off, al millor treball en equip i finalment, al millor grup en general. D’aquesta manera encara que la temàtica principal sigui de temes de salut, els alumnes de comunicació podran ser reconeguts per la seva presentació i making off.

Enguany participaran alumnes de Blanquerna FCRI, Blanquerna Salut, IQS i Pere Tarrés.

Per a participar o saber-ne més enviar un correu a milab@blanquerna.url.edu

 

Un projecte danès

L’Innoevent com a jornades de treball multidisciplinari per a estudiants van néixer a Dinamarca ara fa sis anys i va arribar a Barcelona gràcies a l’estreta relació entre membres de la Comissió Europea de la regió del sud de Dinamarca i de Catalunya. Membres de la Facultat de Salut de Blanquerna URL van visitar al l’Innoevent a Odense, Dinamarca, i van acordar portar l’esdeveniment a la capital catalana, on aquest any celebrarà la segona edició.

Previous post

Primer certamen de creació audiovisual "La meva ciutat és patrimoni de tots"

Next post

This is the most recent story.

Elisabeth Montamat