General

Participa a l’Innoevent amb Blanquerna FCRI

El 6, 7 i 8 de Juny se celebrarà l’Innoevent, en què Blanquerna FCRI participarà per primer cop. Aquest esdeveniment, que celebrarà per segon any consecutiu a Barcelona, dóna l’oportunitat de participar durant 3 dies en un equip d’estudiants de molts sectors diferents per afrontar de manera interdisciplinari problemes mèdics, juntament amb altres estudiants i professionals del sector.

Els alumnes de comunicació de tercer i quart poden participar activament d’aquest projecte com a membres d’aquests equips duent a terme les tasques comunicatives de cada grup i creant contingut audiovisual per ensenyar com han anat treballant. Els alumnes de 1r i 2n sense experiència en el món del cinema i el muntatge també podran participar de manera activa duent a terme tasques logístiques i de muntatge de l’esdeveniment.

L’objectiu d’aquest projecte és que els alumnes, tant de comunicació com de sanitat i treballs socials, treballin en equips durant tres dies per resoldre un problema mèdic, que se’ls plantejarà, i desenvolupar un projecte i presentació en què tots els integrants del grup, siguin del camp que siguin, treballin en una part del projecte.

Al final del programa s’atorgaran diversos premis: a la idea més innovadora, a la millor presentació, al millor making off, al millor treball en equip i finalment, al millor grup en general. D’aquesta manera encara que la temàtica principal sigui de temes de salut, els alumnes de comunicació podran ser reconeguts per la seva presentació i making off.

Enguany participaran alumnes de Blanquerna FCRI, Blanquerna Salut, IQS i Pere Tarrés.

Per a participar o saber-ne més enviar un correu a milab@blanquerna.url.edu

 

Un projecte danès

L’Innoevent com a jornades de treball multidisciplinari per a estudiants van néixer a Dinamarca ara fa sis anys i va arribar a Barcelona gràcies a l’estreta relació entre membres de la Comissió Europea de la regió del sud de Dinamarca i de Catalunya. Membres de la Facultat de Salut de Blanquerna URL van visitar al l’Innoevent a Odense, Dinamarca, i van acordar portar l’esdeveniment a la capital catalana, on aquest any celebrarà la segona edició.

Previous post

Primer certamen de creació audiovisual "La meva ciutat és patrimoni de tots"

Next post

Festival de Sitges 2017

admin