Comunicació AudiovisualConcursos i festivals

Photogenic Festival 17 de novembre de 2018

Photogenic Festival presenta projectes de fotògrafs emergents i nous talents en un format no convencional, exposant aquests en comerços singulars, creant així una ruta expositiva on es potencia la fotografia, el petit comerç i els seus productes.

Barcelona, com a referent del sector creatiu, acull un nou format de festival que potencia noves propostes fotogràfiques al públic. Aquest projecte posa en manifest que la cultura ha d’estar a l’abast de tots. Com suport al festival, grans artistes aposten per aquesta iniciativa realitzant conferències, workshops, masterclasses i altres activitats.

Mitjançant el pagament de l’entrada es té accés a totes les conferències i activitats, excepte tallers de pagament, que es duran a terme d’11.00 a 22.00h a l’espai de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i que formen part de la programació del Festival. Amb l’entrada es pot accedir al recinte tantes vegades com calgui. Es podrà gaudir de conferències com Bleda i Rosa, Sandra Balsells (professora de la Facultat), Docfield, FIU, Marta Mas, Oliver Vegas, Verónica Fieiras, presentacions de revistes com LF Magazine, OAK Stories, 5W i moltes sorpreses més. Les entrades només estan disponibles per a la venda en línia. No es podran adquirir entrades al recinte. Per a més informació sobre les conferències i activitats del festival: www.photogenicfestival.com

Més informació: www.fundaciosetba.org

Previous post

5 eines de Marketing Digital per a diferenciar-se de la competència

Next post

Oberta la convocatòria per al BCN Sports Film

Ana Villarejo