AlumnesAlumniFormacióPeriodisme i Comunicació Corporativa

Radiofònics

Radiofònics és una escola de periodisme pràctic. Té l’objectiu d’introduir a professionals al món del periodisme mitjançant un format molt directe que aposta per la proximitat. Fugen dels clàssics conceptes de “professor” i “alumne”.

Els cursos estan dirigits tant a persones que estàn estudiant periodisme o que ja han acabat estudis relacionats, com a persones que mai no han estat res relacionades amb aquest àmbit de manera directa.

Existeixen cursos de ràdio, televisió i periodisme digital. Actualment et pots inscriure a aquests cursos:

  • Curs de ràdio generalista. Pensat per aquelles persones que vulguin millorar les seves aptituds i capacitats en el món de la ràdio informativa, així com en altres continguts en format magazín, a través de la pràctica. A més, tindràs l’oportunitat d’aprendre amb el presentador més escoltat de Catalunya: Jordi Basté.
  • Curs de televisió informativa. La finalitat principal és ensenyar a fer televisió de manera pràctica. A través d’aquest curs descobriràs de manera pràctica els secrets per a fer televisió informativa.
  • Curs de ràdio per a joves. Si tens menys de 18 anys i t’apassiona la ràdio, aquest és el curs. L’objectiu és preparar als més joves a través de la pràctica perquè coneguin les principals tècniques de ràdio, tant en la locució com en la creació de formats.
  • Curs de ràdio humor i entreteniment. Aprèn les millors tècniques per fer riure a la ràdio. Aprendràs les tècniques bàsiques d’un dels registres més complicats d’executar radiofònicament.
  • Curs de ràdio d’iniciació. Fes els primers passos a la ràdio amb nosaltres. Dirigit a aquelles persones amb interès per la ràdio, però sense gens o amb poca experiència prèvia.
  • Curs de ràdio de dissabtes. Si no tens temps durant la setmana, aquest és el curs per fer ràdio. Pensar per a aquelles persones que vulguin millorar les seves aptituds i capacitats en el món de la ràdio informativa, així com en altres continguts en format magazín, a través de la pràctica.

 

Per a més informació:

–  info@radiofonics.cat

–  934 590 826

–  Consulta la web.

Previous post

Quatre Alumni guanyen el Premi Nacional de Comunicació de Catalunya

Next post

L'ONCE convoca els 21ens Premis Tiflos de Periodisme

Ana Villarejo