Concursos i festivals

Convocatòria oberta per al D’A 2019

El D’A Film Festival Barcelona obre la convocatòria per a la inscripció de llargmetratges per a la novena edició del festival, que se celebrarà del 16 d’abril al 5 de maig de 2019 a la ciutat de Barcelona.

Les pel·lícules que es presentin a la convocatòria han de ser produccions posteriors a gener de 2018 i d’estrenes catalans.

Els llargmetratges aspirants poden concórrer a seccions Talents, Direccions i Transicions. Només la selecció Talents és competitiva i aquest any, com a novetat, augmenta la dotació econòmica del premi: 10.000 euros que rebrà la persona o empresa (director, productor, agent de vendes o distribuïdor) que inscrigui i/o confirmi la selecció de la pel·lícula en el D’A 2019.

La resta de premis que es concedeixen en el festival no tenen dotació econòmica: el Premi de la crítica de la secció Talents (concedit amb la col·laboració de l’ACCEC (Associació Catalana de la Crítica i l’Escriptura Cinematogràfica) i el Premi del públic que es concedeix entre totes les pel·lícules projectades en el festival, a excepció de la Retrospectiva. El termini per a la inscripció de pel·lícules acaba el 10 de gener de 2019.

Previous post

L'ONCE convoca els 21ens Premis Tiflos de Periodisme

Next post

Obert el termini d'inscripció per a estudiants a la quarta edició del catàleg de curts FilmNow

Ana Villarejo