AlumnesAlumniConcursos i festivals

Obert el termini d’inscripció per a estudiants a la quarta edició del catàleg de curts FilmNow

FilmNow és un catàleg de curtmetratges per a estudiants de cinema i audiovisual d’Espanya per a la distribució nacional i internacional en festivals i mercats de cinema.

A través d’una convocatòria anual, el programa FilmNow té l’objectiu de seleccionar els millors curtmetratges realitzats per estudiants i sorgits d’escoles i universitats del nostre país.

Aquest catàleg de curtmetratges pretén convertir-se en l’aparador d’aquestes noves generacions. Compta amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​la Universidad Complutense de Madrid, la Universitat de Navarra, la Universitat de Blanquerna, la Universitat Jaume I i la Universidad de Múrcia. A més, el projecte compta amb el suport de l’Institut Cervantes i l’ajuda de l’ICAA (Institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals) del Ministeri de Cultura i Esport.

La convocatòria està oberta a alumnes matriculats o graduats en escoles de cinema i universitats amb titulacions audiovisuals a tot el territori.

Els treballs seleccionats seran presents en els mercats de curtmetratges més importants del món com Short Film Corner de Cannes o Clermont Ferrand.

El termini d’inscripció comença el 18 de desembre de 2018 i finalitza l’1 de març de 2019. La inscripció es pot realitzar a través de les plataformes Festhome i Movibeta  o en www.filmnowproject.com

➡ Bases de convocatòria

Previous post

Convocatòria oberta per al D'A 2019

Next post

Concurs per a periodistes

Ana Villarejo