Concursos i festivals

Barcelona VisualSound

El Festival Barcelona VisualSound (Festival Audiovisual de Creació Jove) és un espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora en l’àmbit audiovisual.

El Barcelona VisualSound aposta per les persones joves, per la selva presencia a diferents barris de la ciutat, per la diversitat de formats i disciplines audiovisuals i per donar cabuda a públics i persones creatives amb sensibilitats diferents.

La competició del Festival reparteix 8.300 euros en premis de diferents modalitats de participació (categories i concursos) i un premi especial “Premi Especial MAX 20″:

  • Documental.
  • Ficció.
  • Videoclip.
  • Concurs 2 minuts en 1 dia.
  • Premi Especial MAX 20. Les obres presentades pel director/a i/o el realitzador/a nascuts/da a partir de l’1 de gener de 1997 en qualsevol de les categories podran optar al Premi especial “MAX 20″ a la millor obra, dotat amb 1300 €. Aquest premi especial serà compatible amb els altres premis de la Secció Competició del Festival.

Té l’objectiu d’esdevenir una plataforma de difusió i la creació en l’àmbit audiovisual de la ciutat, promocionar i difondre a jove creadores en l’àmbit audiovisual, introduir a persones amb inquietuds creatives en l’àmbit audiovisual a través d’una programació atractiva i innovadora i convertir el Festival en un esdeveniment de referència per a noves propostes en el camp audiovisual.

Clic aquí per a mes informació.

 

Previous post

Concurs publicitari

Next post

La MDA convoca l'onzé Premi per a la Diversitat en l'Audiovisual

Ana Villarejo