AlumnesAlumniComunicació AudiovisualConcursos i festivals

L’Americana torna del 5 al 10 de març

Aquest any l’Americana se celebrarà des del dimarts 5 de març fins al diumenge 10 de març i tindrà com a seus, els ja habituals Cinemes Girona i com a novetat d’aquest any també el Cinema Zumzeig. A més la inauguració serà a la sala Phenomena i tindrem una retrospectiva dels germans Zellner a la Filmoteca de Catalunya.

La programació suma un total de 32 llargmetratges39 curts, aquests últims repartits en 4 sessions diferents. Pel que fa als llargs, les seccions habituals: TOPS, NEXT, DOCS, Sessions Movistar, Retrospectiva i The Lost Sessions, com a novetat d’enguany. En aquesta nova secció es projectaran títols perduts o oblidats que mereixen ser recuperats.

Com sempre els curts també són de molta importància pel nostre festival i, una vegada més, tindrem les característiques sessions de Shorts.

A més de projeccions de curts i pel·lícules, s’ofereixen activitats paral·leles per a tots els públics: col·loquis, seminaris, sessions per a escoles i instituts i tallers per als més petits, entre moltes altres activitats.

Americana va néixer l’any 2014 a través de la motivació d’un grup d’amics per exhibir una selecció de les millors pel·lícules independents estatunidenques.

Té l’objectiu que les produccions americanes que no s’acostuma a arribar a les nostres sales de cinema, puguin aconseguir-ho. Es tracta de destacats i actuals pel·lícules independents dels Estats Units.

Finalment recordar-vos que els preus de les sessions seran de 6 € l’entrada individual, 30 € l’abonament de 6 entrades, 3 € per la sessió de Shorts i 5 € per l’habitual sessió d’Americana Kids, on els nens podran aprendre de cine amb tallers especialitzats. Podreu comprar entrades a www.americanafilmfest.com (sense comissió), la venda i bescanvi d’abonaments serà només en línia (sense comissió), per la retrospectiva dels germans Zellner heu de comprar les entrades a la Filmoteca de Catalunya i, com sempre, la sessió inaugural és exclusivament per a les persones amb invitació.

Clic aquí per a més informació.

Clic aquí per consultar la programació.

 

Previous post

SER Catalunya signa un acord de col·laboració amb nosaltres pels Premis IdeaRàdio

Next post

Beca Elizabeth Neuffer per a dones periodistes

Ana Villarejo