AlumnesAlumniPeriodisme i Comunicació Corporativa

Beca Elizabeth Neuffer per a dones periodistes

Destinat a dones periodistes que ocupin en mitjans impresos, audiovisuals o en línia, i cobreixen temes relacionats amb els drets humans i la justícia social poden postular a una beca d’un any de durada.

La International Women’s Media Foundation (IWMF) està acceptant sol·licituds per a la Beca Elizabeth Neuffer, anomenada així en honor a la corresponsal del Boston Globe i guanyadora del premi d’aquesta organització al Cooratge en el Periodisme, que va morir en Iran en maig de 2003.

La periodista seleccionada destinarà un any acadèmic a la realització d’un programa personalitzat que inclou accés al Centre d’Estudis Internacionals de l’institut Tecnològic de Massachusetts i a mitjans de comunicació com The Boston Globe i The New York Times.

Les sol·licitants deuen tenir un mínim de tres anys d’experiència en periodisme i un excel·lent domini de l’anglès per poder participar i beneficiar-se plenament en el programa. Les periodistes freelance també poden postular.

La beca cobrirà les despeses dels passatges aeris i l’allotjament, i a més proporcionaran un estipendi i una assegurança de salut.

Les interessades podran postular fins al 7 de març.

Clic aquí per a més informació.

 

Previous post

L'Americana torna del 5 al 10 de març

Next post

Jornada MiLAB: La Realitat Virtual en el món real

Ana Villarejo