General

Jornada MiLAB: La Realitat Virtual en el món real

El passat dilluns 18 de febrer va tenir lloc la primera edició de les Jornades MiLAB. Aquestes Jornades neixen amb l’objectiu de facilitar l’apropament a la realitat canviant provocada per l’impuls tecnològic de la nova economia 4.0.

Aquesta primera jornada, focalitzada en l’àmbit de la Realitat Virtual, va comptar amb la presència de l’Alumni Jordi Valls de l’empresa Mentor VR i amb Marta Ordeig, impulsora del laboratori de Realitat Virtual Garage Stories.

En la primera part de la Jornada, Jordi Valls va fer una visió panoràmica del moment actual de la Realitat Virtual dins el marc de les noves tecnologies immersives. Vam poder conèixer de primera mà els fonaments, el potencial i els reptes que planteja aquesta tecnologia en els diferents àmbits de la Comunicació i les Relacions Internacionals.

En la segona part, Marta Ordeig va reflexionar al voltant d’un conjunt de casos pràctics realitzats en els darrers temps del seu projecte Garage Stories. També va explicar amb detall quines són les possibilitats narratives a partir del nou llenguatge que genera aquest nou mitjà, i com és el procés de prototipat i la metodologia de creació en una producció de Realitat Virtual.

💡 El MiLAB està treballant en la programació de la pròxima Jornada. Més endavant es donarà a conèixer el tema de la jornada i la data, com també el procediment per a fer la inscripció.

Previous post

Beca Elizabeth Neuffer per a dones periodistes

Next post

Festival Internacional de Cinema d'Animació (NonStop Barcelona Animació)

Ana Villarejo