AlumnesAlumniComunicació AudiovisualConcursos i festivals

Brain Film Fest

Impulsat i organitzat per la Fundació Pasqual Maragall i coorganitzat per la Fundació Uszheimer i la productora Minimal Films, Brain Film Fest és l’evolució natural de set anys de Premi Solé Tura, iniciativa sorgida per afavorir la creació audiovisual i generar concentració social fins a les persones que pateixen malalties del cervell.

Aquest Festival se celebra del 14 al 17 de març en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Però també tindrà lloc una jornada a Madrid el 19 de març, en la seu de la Seu Telefònica, en la que es presentarà la jornada “Cervell i tecnologia”, amb una xerrada sobre l’ètica de la intel·ligència artificial i la projecció d’alguns films.

Té la finalitat de ser un punt de trobada que faciliti l’apropament i el debat entre els diferents actors i disciplines que tracten aspectes diversos del cervell. Per tant, a més de conèixer les pel·lícules, també serveixi com a espai de debat, reflexió i aprenentatge sobre el més fascinant i encara desconegut dels nostres òrgans.

Aquest any, s’exposaran un total de 29 pel·lícules de sis països diferents, seleccionades entre les més de 250 propostes rebudes. Aquestes reflectiran la quotidianitat i els problemes familiars que generen malalties com l’Alzheimer, l’autisme o la síndrome de Down. De totes les pel·lícules, 22 participaran en el concurs del festival i 7 seran exhibits fora de competició, a més de xerrades, debats, espectacles i altres activitats.

Així mateix, es projectaran un total de set documentals fora de concurs, entre els quals s’inclouen ‘At the Philosopher’ s School ‘, de Fernand Melgar; ‘Mais ca vida’, de Rubén Riós; ‘Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)’, de Marc Serena i Biel Mauri, i ‘La Música és la vida’, de Santiago Torres.

Clic aquí per a més informació.

Clic aquí per a conèixer la programació d’aquest any.

Previous post

IEBS: Nous projectes webinars i seminaris gratuïts durant el mes de març

Next post

III Convocatòria del Programa de Beques «Sumando Energía»

Ana Villarejo