Concursos i festivals

Torna la sisena convocatòria del «Barcelona Shopping & Shooting»

Us convidem a participar en el concurs solidari en què els eixos comercials i els creadors de cinema s’uneixen per donar suport al comerç i la cultura de la ciutat.

Enguany teniu la possibilitat de participar en el Concurs de curts ràpids de BCN i en el Concurs internacional de curts.

El Concurs de curts ràpids de BCN consisteix en gravar durant només 5 dies un curt de 5 minuts amb una paraula clau i una botiga de protagonista. Les gravacions tindran lloc del 14 de març a l’11 de maig. Teniu temps per apuntar-os fins al 30 d’abril.

El Concurs internacional de curts és un concurs obert a la participació de cineastes de tot el món per a presentar curtmetratges on participi una botiga de proximitat de qualsevol ciutat o poble del planeta dins de la seva història. La duració dels curts no pot sobrepassar els 20 minuts i la seva història deu tenir implícitament un comerç petit que ofereix serveis de proximitat als seus veïns i veïnes. Per tant, s’exclouran tots aquells curts en els quals apareguin grans centres comercials i grans superfícies, a no ser que l’argument formi part d’una anàlisi social que el justifiqui.

💡  Clic aquí per a més informació.

Previous post

Oberta la convocatòria de SERIEGRAMA, nou taller-residència de sèries impartit per Aberto Marini

Next post

Oberta la convocatòria del Concurs Idea10

Ana Villarejo