Formació

Oberta la inscripció per al Next Wave: programa de formació sobre la indústria cinematogràfica

Next Wave  és un programa de formació professional de DFFB  (Deustche Film- und Fernsehakademie Berlin), de la indústria cinematogràfica, el qual se centra en desenvolupaments emergents del sector del cinema i permet als participants canviar la manera en la qual es distingeixen i contextualitzen les pel·lícules del segle XXI.

L’objectiu de Next Wave és formar i capacitar els participants en les múltiples eines que es necessiten per gestionar les infraestructures actuals de la indústria cinematogràfica. A més proporciona la mentalitat necessària per construir nous models de negoci viables per a futures vendes i distribució. El programa col·loca en primera línia als qui han de crear nous mètodes de màrqueting i comunicació així com desenvolupar estratègies de participació amb l’audiència.

Aquesta formació genera una poderosa caixa d’eines per als participants en l’enlairament de les seves carreres (equipant-les amb el coneixement de negoci, amb l’experiència, amb les eines estratègiques i amb les xarxes internacionals necessàries).

Next Wave es porta a terme a Berlín (Alemanya), comença a mitjans de setembre de 2019 amb un esdeveniment d’inici i finalitza a mitjans de juny de 2020 amb una cerimònia de graduació. Els participants han d’estar disponibles i presents al llarg de tot el temps en què transcorre el programa. Hi ha una pausa al voltant de dues setmanes per Nadal i Any Nou. A finals de maig de 2019 es proporcionarà un planning detallat del programa.

➡  Clic aquí per a més informació.

Previous post

Comença el NonStop Barcelona Animació

Next post

Programa Aula d'Emprenedors Aprèn i Emprèn

Ana Villarejo