Concursos i festivals

BCN Film Fest

La tercera edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest) proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades en un sentit ampli amb la literatura i/o història. Seguint aquest criteri, la programació de la Secció Oficial està dedicada, de manera preferent, a les adaptacions d’obres literàries, les produccions amb transfons històric i els films biogràfics sobre personalitats rellevants.

El BCN Film Fest aspira a mantenir un vincul estret amb caràcter cultural i popular de l’emblemàtic dia de Sant Jordi. Aquesta celebració coincideix amb les dates del certamen (del 22 al 30 d’abril). Aquest any es presenten 18 títols de 10 països diferents, dels quals 13 tindran la seva première mundial o espanyola.

La idea és oferir un festival proper a un públic interessant per al cinema i la cultura en general, on tingui cabuda les propostes amb aspiracions artístiques i les propostes populars, totes aquestes amb un denominador en comú: la qualitat.

Aquest festival creu en les possibilitats pedagògiques del cinema i, per aquest motiu, una part destacada de la seva programació està orientada a les escoles, amb la intenció de què docents i estudiants utilitzin les pel·lícules com un recurs didàctic per a estudiar determinades matèries.

➡  Clic aquí per a més informació.

Previous post

Convocatòria d'ajudes per a l'acció i la promoció cultural 2019

Next post

Festival Internacional de Cinema d'Autor

Ana Villarejo