Alumni

La websèria “Nosaltres” premiada a la VI edició del Carballo InterPlay

Els Alumni Maria Medinilla i Roger Grau (Comunicació Audiovisual, 19a promoció) tornen a estar d’enhorabona!

El passat 6 d’abril es va celebrar el lliurament de premis a les millors websèries a escala estatal dins del marc de la VI edició del Festival de Continguts Digitals Carballo InterPlay, on la seva websèrie, “Nosaltres”, va ser guardonada amb el premi a la millor sèrie estatal, millor direcció i millor actriu. Els organitzadors van destacar que la websèrie “no només pretén entretenir i crear un vincle amb la història, sinó que també persegueix un objectiu clarament pedagògic”.

El projecte creat per Medinilla i Grau, està promogut per la Fundació Montblanc i tracta problemàtiques adolescents com l’amistat, l’assetjament escolar, les xarxes socials o la discriminació de gènere, des d’una perspectiva que incita els espectadors al debat.

Cal destacar que la primera temporada de “Nosaltres” ha estat tot un èxit, ja que ha estat nominada i guardonada en diferents festivals del territori. Va ser guardonada a la Secció Oficial de Sèries Independents del Festival Ficticia de Madrid en la Selecció directa a la secció oficial del Carballo InterPlay 2019 i va obtenir el premi a millor actriu del Festival Fidewà WebFest de València i als Premis Oriana de Sant Andreu de la Barca.

➡ Clic aquí per a veure els capítols i descarregar-vos unitats didàctiques que busquen fomentar el diàleg i el debat a classe.

Previous post

CLAM (Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya)

Next post

Sis eines digitals gratuïtes per a periodistes

Ana Villarejo