Concursos i festivals

El canal 33 obre una segona convocatòria per a projectes innovadors

Després d’una exitosa primera experiència, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) obre una segona convocatòria de projectes amb l’objectiu de buscar nous talents i formats originals i innovadors de continguts audiovisuals per al 33, dirigida a professionals independents, nous creadors, titulats en comunicació audiovisual i al sector audiovisual en general.

Aquesta convocatòria té l’objectiu de contractar un mínim de cinc projectes amb capacitat per a tenir continuïtat en la graella. De la primera fase de selecció sortiran vint, que participaran en una sessió final de pitching.

La convocatòria es dirigeix, principalment, a professionals independents, nous creadors, titulats en graus de comunicació audiovisual, productores, etc. Al sector audiovisual en general, per a presentar projectes singulars que, tant pel contingut com pel format, no formarien part de l’àmbit televisiu generalista convencional.

 

Bases de la convocatòria del 33

La trucada està oberta a tota mena de formats i continguts, des de projectes culturals en la seva concepció més àmplia, fins a propostes artístiques, passant pels formats més comunament com l’entreteniment, les docusèries i la ficció fins a formats híbrids.

En aquesta segona edició es valorarà especialment l’originalitat en el format, la incorporació de nous recursos i llenguatges audiovisuals, i es prioritzaran especialment els projectes pensats per a ser distribuïts per diferents pantalles amb un format propi per a cada una.

Els projectes deuran fer-se arribar, abans del 31 de maig, a la bústia del següent correu electrònic: crida33@ccma.cat.

Previous post

Sis eines digitals gratuïtes per a periodistes

Next post

El Festival de Sitges i Cannes impulsen Fantastic 7, un fòrum per a fomentar el talent dins del cinema de gènere i el desenvolupament de projectes

Ana Villarejo