Comunicació Audiovisual

El Festival de Sitges i Cannes impulsen Fantastic 7, un fòrum per a fomentar el talent dins del cinema de gènere i el desenvolupament de projectes

El  Festival de Sitges, junt amb el Festival de Canes, han creat Fantastic 7, un fòrum destinat a fomentar el talent dins de la indústria de gènere i afavorir la seva connexió amb socis comercials potencials.

Fantastic 7 celebrarà la seva primera edició el pròxim diumenge 19 de maig en el marc del Festival de Cinema de Canes, apadrinada pel director de cinema J.A. Bayona, i amb la voluntat de continuïtat en altres festivals internacionals.

Fantastic 7 neix amb la voluntat de convertir-se en un marc de diàleg entre creadors i inversors, per tal d’afavorir el desenvolupament de projectes i les oportunitats de negoci que es deriven dins del cinema de gènere. Busca apropar diferents projectes en fase d’execució i ja finalitzats a inversors de tot el planeta, amb l’objectiu d’afavorir el seu desenvolupament. El projecte també incorpora un espai d’estudi i anàlisi sobre tendències en la indústria del gènere fantàstic, incorporant un observatori del sector.

La iniciativa exhibeix set propostes per a set festivals de tot el planeta, que té en el gènere fantàstic un dels trets d’identitat a través de la seva programació. A més del Sitges, els altres festivals que formen part de la iniciativa són: el Festival Internacional de Cinema Fantàstic Bucheon, Festival Internacional de Cinema del Caire, el Festival Internacional de Cinema a Guadalajara (Mèxic), el Festival Internacional de Cinema i Premis de Macau, el South by Southwest i el Festival Internacional de Cinema de Toronto.

Previous post

El canal 33 obre una segona convocatòria per a projectes innovadors

Next post

10 beques per a llançar la teva carrera televisiva als Estats Units

Ana Villarejo