Concursos i festivals

Arranca la VIII Mostra Internacional de Cinema amb Natura, ForadCamp

Ja està oberta la inscripció per a participar en la VIII Mostra Internacional amb la Natura, ForadCamp. Des del 2 de maig estaran obertes les inscripcions, fins al 16 de juny. Els curtmetratges podran ser presentats mitjançant la plataforma digital Festhome, o bé omplint el formulari d’inscripció en la web, en la qual també es poden consultar les bases.

És un festival que busca vincular el medi ambient a través d’un cinema personal, independent i fet amb esperit innovador. Aquest 2019 el festival s’estrena el 19 i 20 d’octubre en Figaró-Montmany. En aquesta edició, la Mostra comptarà amb una Secció Oficial, que acollirà curtmetratges de no ficció, procedents de tot el món. Els curts competiran pel Premi al Millor Documental, atorgat per un jurat professional, i dotat amb un premi en metàl·lic. Així mateix, estarà en disputa el premi Públic, el Premi Festhome de Distribució i la Menció Associació Cultural de Granollers.

Aquest any hi ha una nova secció, ForadCamp Kids, destinada als menors de 12 anys i als seus familiars. Per aquesta secció seleccionaran curtmetratges de tipus documental i d’animació, d’una duració, i vinculades amb la natura. Els treballs optaran al Premi del Jurat Infantil, patrocinat per Festhome i escollit per un Jurat format per estudiants de primària.

Finalment, La Mostra es complementarà amb el ForadCamp Off, amb el millor cinema europeu d’autor dels últims anys, un taller teoricopràctic, un vermut cinèfil i una excursió guiada pel Parc Natural del Montseny.

Previous post

Pràctiques remunerades a l'estiu

Next post

Comença DOCS Barcelona

Ana Villarejo