Concursos i festivals

I International Bcn Shopping&Shooting

Nou concurs obert a la participació dels cineastes de tot el món perquè presentin curtmetratges on participi una botiga de proximitat de qualsevol ciutat o poble del planeta dins de la seva història.

La duració dels curts no poden sobrepassar els 30 minuts i en la seva història deu tenir implícitament un comerç petit que ofereix un servei de proximitat als seus veïns i veïnes.

S’exclouran aquells curts que apareguin grans centres comercials i grans superfícies a no ser que l’argument formi part d’una anàlisi social que ho justifiqui.

Té com a objectiu la defensa del comerç de proximitat i conèixer els costums i tradicions del comerç de diverses cultures i racons del planeta. Així mateix, volen fer difusió de la realitat social i comercial d’un entorn com Barcelona i, de diferents ciutats del món. Doncs, Barcelona sosté una crisi des de fa anys on el comerç de proximitat ha sortit mal parat però ha resistit. Com en moltes manifestacions artístiques es vol potenciar una percepció que combina una fotografia clara de la realitat amb un fort component d’esperança.

 

Clic aquí per consultar les inscripcions i lliurament de curts internacionals.

Clic aquí per consultar les bases del concurs internacional.

Previous post

Convocatòria del XIV Premi de Periodisme Solidari

Next post

Oberta la convocatòria per a la VII edició dels Premis ACM

Ana Villarejo