El Milab és la plataforma digital que la Facultat ofereix a estudiants i Alumni per desenvolupar les seves idees o projectes i ajudar a situar-los en el mercat. Entès com una llançadora de projectes, el Milab fomenta la creativitat i l’empreneduria dels alumnes esdevenint un magnífic aparador dels seus treballs i projectes personals o academics, alhora que actua com a vincle entre el sector de la comunicació i de les relacions internacionals i el talent que sorgeix de la nostra Facultat.


Lavinia_logo2Filmax_pos logo_mccann_wprldgroup_cuadrado-01 (1) elperiodico interprofit

 

Amb el suport de

Aj+basa_2014_rodona_color-fonsblancE

● Acompanyament i assesorament de projectes: Serveis de coaching, mentoring i de suport logístic a projectes concrets.

●Aparador de projectes i treballs d’estudiants i Alumni:  Actúa com a finestra al món professional dels diferents projectes de final de grau o de màster.

● Foment de sinèrgies entre universitat i empresa: Punt de trobada entre el talent Blanquerna, institucions i les empreses del sector. 

● Gestió de La Incubadora: Gestió d’un petit plató per impulsar els projectes audiovisuals dels alumnes més emprenedors.

Logo-Incubadora

● Informació sobre el sector de la comunicació: Les notícies més destacades útil per tal de generar networking a l’abast de la comunitat acadèmica.